ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ - ASSOCIATION FOR CYSTIC FIBROSIS

Ο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΖΑΝ ΣΕΒΑΛΙΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πήγαινε κάτω

Ο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΖΑΝ ΣΕΒΑΛΙΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση  Admin Την / Το 7/10/2009, 07:03

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 12-17 Απριλίου 2010, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη επαναληπτικό σεμινάριο αναπνευστικής φυσικοθεραπείας στο οποίο θα συμμετάσχουν κυρίως οι φυσικοθεραπευτές που ασχολούνται με τη νοσηλεία των ασθενών με Κυστική Ίνωση, οι οποίοι συμμετείχαν και στο αρχικό σεμινάριο που έγινε πριν από 1,5 χρόνο περίπου στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου, θα υπάρξει και πρακτικό μέρος, όπου οι ασθενείς μαζί με τους φυσικοθεραπευτές τους θα διδαχθούν το σωστό τρόπο αναπνευστικής φυσικοθεραπείας από τον διεθνούς φήμης φυσικοθεραπευτή Ζαν Σεβαλιέ. Παρακαλούμε τους ασθενείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου της αναπνευστικής φυσικοθεραπείας, να μας αποστείλουν την σχετική αίτηση-δήλωση συμμετοχής ασθενούς μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2009, την οποία μπορούν να "κατεβάσουν" από την αρχική μας ιστοσελίδα στο πεδίο "ΝΕΑ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ".
Παράλληλα, πρόθεση του κ. Σεβαλιέ είναι να παραδώσει ολιγόωρες διαλέξεις αναπνευστικής φυσικοθεραπείας με θεωρητικό κυρίως χαρακτήρα, ειδικά για φυσικοθεραπευτές και γονείς ασθενών με Κυστική Ίνωση, σε περίπτωση που υπάρξει ικανός αριθμός ενδιαφερομένων. Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις απευθύνονται σε κλειστό αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για το λόγο αυτόν, εάν είστε γονέας ασθενούς με Κυστική Ίνωση ή φυσικοθεραπευτής, σας παρακαλούμε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου [u]2009[/u] να μας ενημερώσετε εγγράφως, αποστέλλοντας μας τη σχετική αίτηση, είτε μέσω φαξ, είτε ταχυδρομικά, εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κάποια διάλεξη, προκειμένου να διαμορφώσουμε ανάλογα το πρόγραμμα. Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής γονέα ή φυσικοθεραπευτή στις διαλέξεις,μπορείτε να επισκεφτείτε την αρχική μας σελίδα στο πεδίο "ΝΕΑ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ".
Επισημαίνουμε ότι βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίου θα δοθούν μόνο στους φυσικοθεραπευτές που θα συμμετάσχουν στο επαναληπτικό σεμινάριο αναπνευστικής φυσικοθεραπείας, το οποίο θα είναι πενθήμερο και θα διαρκέσει από τις 12-17 Απριλίου 2010.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
avatar
Admin
Admin

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 03/10/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.cfathess.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης